Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Kolven

KOLF HUREN

Via Zorgburo de Driehoek kun je de Carum borstkolf van ARDO huren Dit is in samenwerking met Borstvoedingscentrum Memmemolke uit Burgum. De Carum is de nieuwste op het gebied van de professionele borstkolven. De kolf is de eerste borstkolf waar zowel in de stimulatiefase als in de afkolffase, de cyclus en de zuigkracht apart ingesteld kunnen worden. Je kunt zeven dagen in de week (ook ’s avonds, in het weekend of tijdens feestdagen) terecht voor het huren van de Ardo Carum borstkolf.

Huurperiode
De huurperiode wordt bepaald bij het inleveren van de kolf. De minimale huurperiode bedraagt één week. De huurperiode wordt naar boven afgerond op hele weken. Wanneer je bijvoorbeeld huurt voor voor een periode van twee weken en 3 dagen, dan betaal je 3 x de weekhuur.

Prijzen 
Huur kolf per week € 12,50  (minimaal 1 week)          
Huur kolf per maand € 40,-

Borg
Naast het huurbedrag brengen we een borg van € 100,- in rekening. Bij het inleveren van de kolf, in goede staat, ontvang je de borg retour.

Kolfset
Bij het huren van de Carum borstkolf koop je een dubbele afkolfset, deze blijft je eigendom.
Een persoonlijke dubbele afkolfset kost € 33,00 euro.