Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Kolven

KOLF HUREN

Via Zorgburo de Driehoek kun je de Carum borstkolf van ARDO huren Dit is in samenwerking met Borstvoedingscentrum Memmemolke uit Burgum. De Carum is de nieuwste op het gebied van de professionele borstkolven. De kolf is de eerste borstkolf waar zowel in de stimulatiefase als in de afkolffase, de cyclus en de zuigkracht apart ingesteld kunnen worden. Je kunt zeven dagen in de week (ook ’s avonds, in het weekend of tijdens feestdagen) terecht voor het huren van de Ardo Carum borstkolf.

Bel of mail even voor het maken van een afspraak.

Huurperiode
De huurperiode wordt bepaald bij het inleveren van de kolf. De minimale huurperiode bedraagt één week. De huurperiode wordt naar boven afgerond op hele weken. Wanneer je bijvoorbeeld huurt voor voor een periode van twee weken en 3 dagen, dan betaal je 3 x de weekhuur.

Prijzen 
Huur kolf per week € 12,50  (minimaal 1 week)          
Huur kolf per maand € 40,-

Borg
Naast het huurbedrag brengen we een borg van € 100,- in rekening. Bij het inleveren van de kolf, in goede staat, ontvang je de borg retour.

Kolfset
Bij het huren van de Carum borstkolf koop je een dubbele afkolfset, deze blijft je eigendom.
Een persoonlijke dubbele afkolfset kost € 33,00 euro.

CURSUSSEN

Borstvoedingscentrum Memmemolke geeft 2 verschillende cursussen. De cursussen worden gegeven bij verschillende verloskundige praktijken, je bent op elke locatie van harte welkom! (Ook als je voor controles naar de gynaecoloog gaat)

Prijs: € 15,00 (Je partner, vriendin of moeder mag gratis mee!) 
De cursus wordt in sommige gevallen vergoed door uw zorgverzekering.

CURSUS VOOR ZWANGEREN

‘Over mogelijke problemen bij de start en opbouw van borstvoeding in de kraamtijd’

De cursus voor zwangeren is bedoeld als vervolg op de borstvoedingsvoorlichting die gegeven wordt in verschillende verloskundige praktijken. Tijdens de avond herhalen we een klein stukje van de borstvoedingsvoorlichting en gaan we er dieper op in.

En we geven veel informatie over mogelijke problemen bij borstvoeding geven en wat dan te doen, zoals bijvoorbeeld bij een borstontsteking, tepelpijn, spruw, een slaperige baby, een onrustige baby, borstvoeding geven na een keizersnee of als je kindje op de kinderafdeling ligt, enz.

Burgum:
Praktijk ruimte van Verloskundige Praktijk Lytse Poppe. (Prins Bernhardstraat 1a in Burgum)
Tijd: 20:00 uur tot 21:30 uur
Donderdag 12 oktober 2017

Leeuwarden:
Wachtkamer van Verloskundigenpraktijk Bonnehûs. (De Drie Dukatons 2-h in Leeuwarden)
Tijd: 10:00 uur tot 11:30 uur
Vrijdag

Leeuwarden:
Bij Verloskundigepraktijk Dochter&Zn (Sixmastraat 44)
Tijd: 10:00 uur tot 11:30 uur
Vrijdag 21 juli 
Vrijdag 20 oktober
Vrijdag 15 december

CURSUSSEN VOOR VOEDENDE MOEDERS

‘Problemen bij borstvoeding als je al even bezig bent, kolven en werken’

Deze cursus is bedoeld voor moeders die borstvoeding geven. We zullen bespreken waar je tegen aanloopt, wat mogelijke problemen zijn. En je zult antwoord krijgen op vragen over de combinatie van borstvoeding geven en werken. Hoe gaat het kolven? Hoe bouw je voorraad op? Hoe bewaar je moedermelk?

Burgum:

Praktijk ruimte van Verloskundige Praktijk Lytse Poppe. (Prins Bernhardstraat 1a in Burgum)
Tijd: 20:00 uur tot 21:30 uur
Donderdag 26 oktober

Leeuwarden:

Bij Verloskundigepraktijk Dochter&Zn (Sixmastraat 44)
Tijd: 10:00 uur tot 11:30 uur
Vrijdag 15 september
Vrijdag 17 november

MELD JE AAN

Mail voor informatie of opgave naar info@memmemolke.nl met vermelding van naam, telefoonnummer, uitgerekende datum, en datum van de cursus. In overleg kan de cursus ook georganiseerd worden op een andere datum, ander dagdeel of op een andere locatie.