Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Bevalling

INFORMATIE OVER DE BEVALLING

Wanneer je thuis gaat bevallen, is het van belang dat je op tijd een “voormelding” aan Zorgburo De Driehoek doorgeeft. Graag bellen op (06) 12338419. Dan heeft jouw kraamverzorgende de tijd om te zorgen dat zij ook daadwerkelijk bij je kan zijn zodra het nodig is. Dan kan zij de arts of verloskundige assisteren bij de bevalling en voorbereidingen treffen zoals kruikje klaarmaken en dergelijke.

Ook wanneer je naar het ziekenhuis gaat voor de bevalling, poliklinisch of medisch: graag even een voormelding naar Zorgburo De Driehoek (s’ nachts hoeft dit niet). Als je bent bevallen hebben we graag wel even een telefoontje, ook al weet je nog niet zeker dat u naar huis toe mag.

VROEGTIJDIGE INZET PARTUSASSISTENTIE (V.I.P.)

Het is mogelijk om al eerder tijdens je bevalling extra ondersteuning van een kraamverzorgende te krijgen. De kraamverzorgende zorgt voor een prettige omgeving zodat jij je goed kunt ontspannen en zal jou en je partner ondersteunen en begeleiden tijdens de weeën. Deze uren worden vergoed door je verzekering en staan los van je kraamzorguren. 

Heb je interesse in V.I.P., overleg dit dan met je verloskundige en ons.